Referanser

 • Fredrik Enger er en meget dyktig og ryddig takstmann. Vårt sameie har brukt han for å avdekke mangler, og han har fulgt oss i hele prosessen. For oss har hans kunnskapsnivå og personlige engasjement vært avgjørende for at vi har kommet i mål med arbeidet. Vi kan trygt anbefale å bruke Enger.

  Mariell Gjerløw Sæternes
 • I 2017 kjøpte vi en del av ny 2 mansbolig. Alt virket profesjonelt og flott i begynnelsen med utbygger. Under et årskontrollen hadde vi en del bemerkninger på utført arbeid på huset. Utbygger nektet på at der var noe gale med utført arbeid. Da ble vi rådet til å finne en dyktig takstmann. Etter råd fra bekjente endte vi opp med Fredrik Enger. For et lykke treff ! Etter en gjennomgang av huset fant han mer enn det vi hadde påpekt. Profesjonell og faglig dyktig på dokumentasjon / oppfølging. Hadde ikke vi hatt han til å hjelpe oss, hadde dette ikke hatt en lykkelig utgang. Han kan anbefales på det sterkeste!

  Torill og Jørn
 • Superfornøyd med Enger Takst. Pliktoppfyllende og grundig arbeid. Anbefales!

  Julie Næss
 • Enger Takst yter service over forventet og vi kan med god samvittighet anbefale de. Vi har fått stor tillit til selskapet og opplever sjeldent å bli møtt med slik punktlighet og profesjonalitet. Rapporten vi har fått i etterkant av befaringen er grundig og oversiktlig, noe som underbygger inntrykket fra befaringen. Benytter gjerne Enger Takst igjen ved en senere anledning.

  Haakon Kvidaland
 • Fredrik Enger bistod oss i forbindelse med kjøp av ny bolig. Hans grundige arbeid og tydelige kommunikasjon bidro til at vi unngikk å kjøpe en bolig vi nok ville han angret på, og bidro til at vi i stedet gjorde et godt og trygt kjøp.

  Robert Helle
 • Vi har brukt Enger takst til å taksere en rotteskade. Og vi har hatt hjelp til å avdekke skadene. Enger har vært uvurderlig i hjelpen han har bidratt med. Vi anbefaler Enger på det sterkeste.

  Ragnhild og Tom-Kenneth Fossheim
 • Sameiet Litlafjell benyttet seg av Takstmann Fredrik Enger (Enger Takst AS) sine tjenester i perioden 2021-2023. Fredrik samarbeidet godt med styret, sameiets advokat og sameiets entreprenør. Vi er godt fornøyde med arbeidet han gjennomførte for sameiet.

  Visahan Koneswaran Litlafjell
 • Vi vil si tusen takk for all hjelpen i tilknytning vårt hus og rettsaker. Vi har nå fått svar fra lagmannsretten og vi vant på alle punkter 🥳🥳 Vi er uendelig takknemlig for all hjelpen og støtten du har gitt oss.

  Ragnhild og Tom-Kenneth Fossheim